Skicka En Nalle

Välkommen till TeddyPost! Överraska någon idag genom att skicka en nalle med ditt budskap! TeddyPost har skickat över 1000 nallar med höga kundbetyg. Vi erbjuder också flera tillval såsom gratulationskort och broderi. Börja med att välja din produkt nedan för att se vilka tillval som finns tillgängliga.

Skicka en nalle med kort

På TeddyPost kan du skicka en nalle eller annat mjukisdjur för olika tillfällen. Varför inte skicka en nalle som kärleksgåva eller för att gratulera en nyfödd. Personliga nallar med din egen text kommer vanligtvis fram inom 2-4 vardagar, medan vanliga nallar når mottagaren inom 1-3 vardagar. Tillsammans med din nalle kan du också lägga till ett personligt meddelande och berätta vem din nalle kommer ifrån. Mottagaren av din nalle får vanligtvis ett sms att den har ett paket att hämta. När lådan öppnas så ligger där en väldigt söt nalle och du kan självklart lägga till ditt eget gratulationskort.

Steg 1: Välj den nallebjörn på hemsidan som du vill ha.

Steg 2: Välj eventuellt broderi om din nalle är personlig eller lägg till ett gratulationskort.

Steg 3: Betala och skriv in mottagarens adress. Nu återstår bara att vänta på att mottagaren ska överraskning.

Skicka en nalle
Skicka en nalle

Skicka till ett sjukhus?

Visste du att du också kan skicka en nalle till ett sjukhus. Det kan vara ett bra tillfälle om man vill att någon ska krya på sig eller gratulera till en nyfödd. Allt du behöver göra är att skriva in sjukhusets adress, skriv gärna också som en kommentar att vi ska skicka den så snart som möjligt. Då snabbar vi på processen så att nallen kommer fram, vanligtvis inom 1-3 dagar efter att vi har skickat den.

Vad är nallegram?

Att skicka en nalle med kort kallas också nallegram. Har du några frågor så är det bara att kontakta oss. Vi svarar gärna på frågor om leveranstid och frågor om produkter. Tack för att du besöker TeddyPost.