Skicka En Nalle

Välkommen till TeddyPost! Överraska någon idag genom att skicka en nalle med ditt budskap! TeddyPost har skickat över 1000 nallar med höga kundbetyg. Vi erbjuder också flera tillval såsom gratulationskort och godis. Börja med att välja din produkt nedan. Visste du att kärt barn har många namn och att skicka nalle med kort också kallas nallogram.

Personliga Nallar

Skicka en nalle med kort

Funderar du på att skicka en nalle som kärleksgåva för att visa din uppskattning eller för att gratulera en nyfödd. Oavsett anledning så kan du välja din present på TeddyPost. Din present kommer garanterat att bli uppskattad! Tillsammans med din nalle kan du också lägga till ett personligt meddelande och berätta vem din nalle kommer ifrån. Det finns flera typer av nallar på TeddyPost, här kan du välja en nalle med förtryckt meddelande eller brodera din egen text på en nalle och skicka den till din mottagare.

Att skicka en nalle med namn kan till exempel bli en spännande överraskning! Mottagaren får vanligtvis ett sms att den har ett paket att hämta. När lådan öppnas så ligger där en väldigt söt nalle i den storlek som du bestämmer (vi har allt små nallar på 10 cm till 95 cm stora nallar). Om du dessutom broderar på nallen så kommer personen som tar emot den vilja behålla den för resten av livet och aldrig glömma den fina gåvan som du skickade till dem! En oförglömlig överraskning!

Så här går det till i tre steg:

Välj Nalle: Välj den nallebjörn på hemsidan som du vill ha.

Skriv in ditt broderi: På produktsidan kan du skriva in ditt eventuella broderi samt lägga till ett gratulationskort och godis. Det gör din present lite extra speciell.

Betala och Skicka: Sedan är det bara att betala i kassan och din nalle är på väg. Nu återstår bara att vänta på att mottagaren ska få sin fina och personliga present!

Skicka en nalle
Skicka en nalle

Skicka till ett sjukhus?

Visste du att du också kan skicka en nalle till ett sjukhus! Att skicka en nalle till en nyfödd är en perfekt present. Inget är mer uppskattat för en liten än en kramgo nalle! Det är lika enkelt som att skicka en nalle till en annan adress som till sig själv. Allt du behöver göra är att skriva in sjukhusets adress, skriv gärna också som en kommentar att vi ska skicka den så snart som möjligt. Då snabbar vi på processen så att nallen kommer fram, troligtvis inom 1-2 dagar efter att vi har skickat den.

Vad är nallegram?

Att skicka en nalle med kort är ett nallegram. Det är superenkelt. Har du några frågor så är det bara att kontakta oss! Vi svarar gärna på frågor om leveranstid och frågor om produkter etc. Det har aldrig varit enklare att skicka en nalle än idag!