Visar 1–12 av 46 resultat

Mors dag present

Överraska din mamma med en personlig mors dag present. Varje år firar vi mors dag den sista söndagen i maj. Läs mer Alla Sveriges mammor förtjänar en fin present som uppskattning. Så våra mest populära produkter nedan med din mammas namn broderat. Är din mamma en stjärna på att laga mat? Missa i så fall inte våra uppskattade förkläden med namn. Du kan t ex skriva “Världens bästa mamma” samt hennes namn eller något annat kreativt. Du vet väl att du också kan skicka direkt till henne med leverans till dörren. Genom att välja att brodera mamma eller hennes namn på en produkt så blir det en gåva att minnas.

Mors dag badrock present
Nalle till mamma på morsdag
Handduk med text mamma present till mors dag
Mellanrosa handduk med namn

PRODUKTER

Handduk med namn

Handduk med namn vit OEKO-TEX

(25)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn babyblå OEKO-TEX

(54)
179 kr

Badrock med namn

Badrock med namn, vuxen

(189)
Det ursprungliga priset var: 999 kr.Det nuvarande priset är: 899 kr.

Handduk med namn

Handduk med namn babyrosa OEKO-TEX

(40)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn brun OEKO-TEX

(5)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn ljusgrå OEKO-TEX

(31)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mellanrosa OEKO-TEX

(35)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mint OEKO-TEX

(21)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mörkgrå OEKO-TEX

(22)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn marinblå OEKO-TEX

(38)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn sandfärgad OEKO-TEX

(20)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn svart OEKO-TEX

(30)
179 kr

Personliga presenter till mors dag

Att ge sin mamma en personlig present på mors dag är alltid uppskattat. Det är bara din kreativitet som sätter gränsen när du skapar din egen present tillsammans med oss. Bland våra mest populära morsdagspresenter finns handduk med namn, krans eller initial broderat. En annan uppskattad present med namn är en badrock med din egen text broderad. Vill du skicka din personliga present direkt till dörren? Det går utmärkt att göra via vår hemsida. Du kan skriva in hennes leveransadress samt också lägga till ett kort med din egen text. Våra paket lämnas utanför dörren och din mamma får ett sms om sin spännande gåva. Vi utlovar garanterad uppskattning.

Varför mors dag presenter?

Ingen mamma är den andre lik. Alla mammor förtjänar att firas den sista söndagen i maj som tack för att hon uppfostrat dig. Endast de finaste mors dags-presenterna är värda att ge henne. Om du letar efter en unik present så har du kommit rätt här på Teddypost. Vi är specialist på att göra gåvor unika. Sök och bläddra bland våra produkter för att hitta en oförglömlig gåva. Visa mamma hur mycket hon betyder för dig. Gillar din mamma att mysa? De bästa morsdagspresenterna är också de mysigaste. Vi har värmande badrockar och handdukar med namn broderat. Med en sådan blir din mamma påmind varje dag om din uppskattning. Du kan själv välja design och trådfärg för att passa just din mammas stil. Vi erbjuder alltid snabb produktion och expressleverans till dörren inom 1-2 dagar.