Visar 1–12 av 39 resultat

Mors dag present

Överraska din mamma med en personlig mors dag present. Varje år firar vi mors dag den sista söndagen i maj. Du vet väl att du kan skicka direkt till henne med leverans till dörren. Alla mammor förtjänar en fin present med namn broderat. Genom att välja att brodera mamma eller hennes namn på en produkt som blir den något alldeles speciellt att minnas.

Galleri

Produkter

Handduk med namn

Handduk med namn vit OEKO-TEX

(21)
149 kr

Handduk med namn

Handduk med namn babyblå OEKO-TEX

(27)
149 kr

Badrockar med namn

Badrock med namn, vuxen

(165)
799 kr

Handduk med namn

Handduk med namn babyrosa OEKO-TEX

(34)
149 kr

Handduk med namn

Handduk med namn brun OEKO-TEX

(2)
149 kr

Handduk med namn

Handduk med namn ljusgrå OEKO-TEX

(24)
149 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mellanrosa OEKO-TEX

(20)
149 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mint OEKO-TEX

(11)
149 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mörkgrå OEKO-TEX

(14)
149 kr

Handduk med namn

Handduk med namn marinblå OEKO-TEX

(29)
149 kr

Handduk med namn

Handduk med namn sandfärgad OEKO-TEX

(12)
149 kr

Handduk med namn

Handduk med namn svart OEKO-TEX

(27)
149 kr

Varför mors dag presenter?

Ingen mamma är den andre lik. Alla mammor förtjänar att firas den sista söndagen i maj som tack för att hon uppfostrat dig. Endast de finaste mors dags-presenterna är värda att ge henne. Om du letar efter en unik present så har du kommit rätt här på TeddyPost. Vi är specialist på att göra gåvor unika. Sök och bläddra bland våra produkter för att hitta en oförglömlig gåva. Visa mamma hur mycket hon betyder för dig. Gillar din mamma att mysa? De bästa morsdagspresenterna är också de mysigaste. Vi har värmande badrockar och handdukar med namn broderat. Med en sådan blir din mamma påmind varje dag om hur mycket hon är uppskattad. Du kan själv välja design och trådfärg så blir din gåva lika unik som din uppskattade moder.

Personliga presenter till mors dag

Hos oss får du aldrig slut på presentidéer till mors dag. Det är bara din kreativitet som sätter gränsen. Varför inte lägga till ett meddelande eller kort också. Gör din present personlig och oförglömlig. Vill du skicka presenten direkt till dörren? Det går utmärkt att göra via vår hemsida. Du kan skriva in hennes leveransadress samt också lägga till ett kort med din egen text. Våra paket lämnas utanför dörren och din mamma får ett sms om sin spännande gåva. Vi utlovar garanterad uppskattning.