Visar 1–12 av 75 resultat

Presenter med namn för barn

Presenter med namn för barn är alltid uppskattade. Här har vi samlat alla de mest minnesvärda gåvorna du kan skapa till de små i ditt liv. Läs mer Bland de personliga produkterna är broderade föremål som badrockar, handdukar och gosedjur populära val för barn. Att brodera ett barns namn eller initialer på dessa föremål får dem inte bara att känna sig speciella, utan hjälper också till att hålla reda på deras tillhörigheter, särskilt på platser som dagis, skola eller i parken. Förutom att namnpresenter är gulliga, så är dem också praktiska. Inga mer borttappade gosedjur på förskolan.

Badrock med namn

Badrock bebis med namn, 0-4 år

(458)
449 kr

Gosedjur med namn

Brun nalle med namn – Bruno

(38)
449 kr

Handduk med namn

Handduk med namn vit OEKO-TEX

(25)
179 kr

Badcape med namn

Badcape med namn frotté – Mysig

(12)
349 kr

Handduk med namn

Handduk med namn babyblå OEKO-TEX

(54)
179 kr

Personlig barnryggsäck med namn

Ryggsäck med namn – Mr. Dino

629 kr

Snuttefilt med namn

Snuttefilt med namn – Softy

(77)
Det ursprungliga priset var: 249 kr.Det nuvarande priset är: 239 kr.

Gosedjur med namn

Blå kanin med namn – Bluey

(5)
449 kr

Gosedjur med namn

Grå kanin mjukisdjur med namn – Freddie

(57)
449 kr

Handduk med namn

Handduk med namn babyrosa OEKO-TEX

(40)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn brun OEKO-TEX

(5)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn ljusgrå OEKO-TEX

(31)
179 kr

Ge något unikt - Personliga presenter till barn uppskattas

Här kan du skapa din personliga present till barnet genom att själv välja design och trådfärg för din produkt. Vi broderar allt med omsorg för att uppnå ett perfekt resultat. Om barnet själv medverkar, så kan skapandeprocessen kan också vara en rolig upplevelse. Då kan barnen själv välja färger, mönster och text för att skapa en verkligt unik och speciell gåva till sig själv. Det blir då också extra spännande för barnet att öppna paketet när det kommer.

Tips på presenter för barn med namn

Personliga badrockar är ett populärt val för barn, eftersom de kan anpassas med deras namn eller en rolig text för att göra badstunden ännu mer speciell. Mjuka och absorberande handdukar med ett broderat namn eller design blir ett bra komplement i badrummet. Medan ett sött och gosigt gosedjur med ett broderat namn eller meddelande blir en uppskattad följeslagare för barnet. Ett ytterligare presenttips till barn är att anpassa brodyren till det tillfälle som avses, t ex om det gäller ett dop så blir extra viktigt att lägga till ett datum på din valda produkt.

Barnpresenter för maximal uppskattning

För att maximera uppskattningen när du ger en gåva till ett barn är vårt främsta tips att göra gåvoupplevelsen speciell och minnesvärd. Här är några tips som hjälper dig att få ut det mesta av ögonblicket: • Gör gåvan till barnet personlig: Eftersom detta är vår specialitet så blir det självklart vårt första tips. Genom att ge gåvan med barnets namn, initialer eller ett särskilt meddelande blir den extra speciell och unik. • Slå in gåvan på ett kreativt sätt: Överväg att slå in presenten i roligt och färgglatt papper, lägg till en speciell rosett eller ett band eller lägg till och med en lapp eller ytterligare en liten leksak i förpackningen. Självklart erbjuder presentinslagning i varukorgen. • Gör gåvotillfället av din barnpresent till en speciell stund: Ta dig tid att sitta med barnet och presentera gåvan på ett sätt som gör att den känns speciell och minnesvärd. Uppmuntra barnet att dela med sig av sina tankar och känslor om gåvan och se till att lyssna på deras svar. • Följ upp med ytterligare överraskningar: Överväg att följa upp gåvan med ytterligare små överraskningar, t.ex. en särskild utflykt eller ett godis, för att hålla spänningen och uppskattningen för gåvan vid liv.