Visar 1–12 av 98 resultat

Julklapp barn

Då är det den tiden på året igen! Då vi funderar på vad vi ska köpa för julklappar till barn och andra nära och kära. Läs mer Om du inte har några idéer så kan ska vi försöka hjälpa dig med inspiration. Upptäck våra personlig och söta julklappar med namn broderat. Med våra personliga presenter och unika julgåvor till barn så har vi något för barn i alla åldrar. Vi har en rad julklappsidéer som passar alla plånböcker. Kom igång med julklappsinköpen tidigt och gör den här högsäsong till den mest rofyllda någonsin.

Julstrumpa med namn

Älg julstrumpa med namn, 45 cm

(17)
239 kr

Badrock med namn

Badrock bebis med namn, 0-4 år

(457)
449 kr

Gosedjur med namn

Brun nalle med namn – Bruno

(37)
449 kr

Julstrumpa med namn

Stickad rödvit julstrumpa, 45 cm

(6)
239 kr

Handduk med namn

Handduk med namn babyblå OEKO-TEX

(54)
179 kr

Julstrumpa med namn

Julstrumpa med namn röd tomte, 45 cm

(7)
239 kr

Julstrumpa med namn

Julstrumpa med namn tomte och snöflingor, 45 cm

(5)
239 kr

Julstrumpa med namn

Ljusbrun julstrumpa med namn, 45 cm

(8)
239 kr

Julstrumpa med namn

Rödrutig julstrumpa med namn, 45 cm

(10)
239 kr

Julstrumpa med namn

Rödrutig julstrumpa pingvin med namn, 45 cm

(6)
239 kr

Julstrumpa med namn

Rödvit julstrumpa med namn och ren, 45 cm

(5)
239 kr

Julklappstips för nyfödd: Något att krama

Julen är verkligen en speciell tid på året då familj och vänner samlas för att fira. Det kan vara svårt att veta vad man ska köpa som julklapp till en bebis. Vårt bästa presenttips för denna grupp är en prisvärd badrock med namn broderat följt av ett stort gosedjur med brodyr på magen som säger "Min första jul". Dessa blir garanterat minnen för livet. Med en personlig gåva till en nyfödd kan man visa att man har tänkt efter samtidigt som många av våra produkter är mycket prisvärda.

Julklappstips för 2-5 åring: Personligt och praktiskt

Julen närmar sig och det är dags att börja tänka på julklappar för de små. För barn i åldrarna 2-5 år är personliga och unika presenter alltid en uppskattad gest. Just för denna åldersgrupp skulle vi rekommendera en ryggsäck med namn som är perfekt att ta med till förskolan för just denna åldersgrupp. Ett annat alternativt är en badkappa med namn för sommarens äventyr. En handduk med namn är också en prisvärd gåva som alltid uppskattas. Ge en present som är lika speciell som den lilla personen själv, och skapa minnen som varar livet ut. Beställ nu och få din personliga julklapp till barnet levererat direkt till din eller mottagarens dörr.

Julklappstips för 6-10 åring: Stiligt och uppskattat

Julen är en tid för att ge till dem man bryr sig om, och för barn i åldrarna 6-10 år kan det vara svårt att hitta en present som verkligen träffar rätt. Men oroa dig inte, vi har massor av personliga presenter som passar perfekt för denna åldersgrupp. Bland våra bästa tips är julstrumpor med namn, personliga ryggsäckar samt handdukar som alla barn behöver. Nu behöver de inte längre fundera på vems handduk som är vems under gympalektionen. Våra broderade produkter är inte bara praktiska utan också en unik present som kan personifieras med barnets namn eller initialer. Genom att ge en personlig julklapp, visar du att du har tänkt på mottagaren och gjort en extra ansträngning för att skapa en unik present som kommer att tas emot med stor uppskattning.