Vanliga Frågor

PRODUKTER OCH KVALITET

Är produkterna barnsäkra?

Ja, på TeddyPost vi sätter säkerheten allra först. Det innebär att alla nallar har dragfasta ögon och nos. De är också fria från giftiga substanser och är brandsäkra. Vissa nallar är kategoriserade för nyfödda, dessa innehåller inga hårda delar såsom nos eller ögon. Nallar från tre år kan innehålla nos och ögon som är hårda, men som sagt, dessa är väldigt barnsäkra och dragtåliga.

Var kommer produkterna från?

Alla produkter kommer från Europeiska leverantörer. Det garanterar en nivå av säkerhet och kontroll för Er som kunder. Vi månar också om att våra leverantörer tänker på miljön och under vilka förhållande som produkterna produceras.

Vilka standarder uppfyller de?

Alla produkter som är leksaker och riktar sig till barn är CE-märkta (EN71). Det innebär att de uppfyller en EU-standard för leksaker och garanterar säkerhet. Vi kontrollerar också att produkterna vi säljer inte innehåller gifta substanser och är lämpliga för alla åldersgrupper.

LEVERANSINFORMATION

Vad kostar leveransen?

Det är alltid fri frakt på alla produkter.

Hur lång tid tar leveransen?

För fullständiga detaljer, se sidan om fraktvillkor.

Hur skickar jag till en annan mottagare?

Gå till kassan och börja med att fylla i ditt namn, postnummer och personnummer. Då dyker det upp en box som säger “annan leveransadress”, kryssa i den. Sedan kan du fylla i uppgifterna om din mottagare där så skickar vi ditt paket dit.

Hur aviserar ni?

Om du skickar till din egen folkbokföringsadress så aviserar vi vanligtvis med sms. För vissa oregistrerade telefonnummer skickas brevavisering för att undvika bedrägerier.

Var levereras paketet?

Vanligtvis till postens utlämningsställe för upphämtning.

Får jag ett leveranskvitto?

Efter din beställning så får du ett e-postmeddelande från oss med en orderbekräftelse som är ditt kvitto. Om du inte har fått detta meddelande så ber vi dig kolla in din spam-folder. Du kan också ladda ner ett kvitto i ditt kundcenter i pdf-format efter att din beställning har skickats. 

BETALNINGSINFORMATION

Vilka betalningsalternativ finns?

Vi använder Klarna och det finns en mängd olika betalningsalternativ. Du kan välja faktura 14 dagar utan extra kostnad.

Är det säkert att handla via TeddyPost?

Ja, det är mycket säkert. Vi hanterar inga betalningar själva så dina kortuppgifter sparas aldrig av oss. Vi kan inte heller se dessa uppgifter, utan dessa sparas hos de stora företag som tillhandahåller betalningslösningarna. Vi är också måna om att skydda dina personliga uppgifter och håller en hög säkerhetsnivå.

Några obesvarade frågor? Kontakta oss