Vanliga frågor

Lejon mjukisdjur med namn eller egen text
Vad kostar frakten?

59 kr inom Sverige. Fri frakt över 1000 kr.

Hur skickar jag till en annan mottagare?

Gå till kassan och börja med att fylla i ditt namn, postnummer och personnummer. Då dyker det upp en box som säger “annan leveransadress”, kryssa i den. Sedan kan du fylla i uppgifterna om din mottagare där så skickar vi ditt paket dit.

Kan jag skicka till ett sjukhus?

Ja, det går bra. Det är bara att skriva sjukhusets adress följt av avdelning (om tillgängligt) och patientnamn. Paketet delas ut direkt till sjukhuset som sedan ger det till patienten.

Var levereras paketet?

Mindre paket kan delas ut direkt till mottagaren. Större paket levereras till postens utlämningsställe för upphämtning. I vissa fall kan större paket lämnas utanför dörren till mottagaren om detta alternativ finns att välja i kassan.

Är det säkert att handla via TeddyPost?

Ja, det är mycket säkert. Vi hanterar inga betalningar själva så dina kortuppgifter sparas aldrig av oss. Vi kan inte heller se dessa uppgifter, utan dessa sparas Klarna som sköter betalningen. Vi är också måna om att skydda dina personliga uppgifter och håller en hög säkerhetsnivå.

Ops, jag har skrivit fel på beställningen...

Inga problem, kontakta oss gärna så snabbt som möjligt så kan vi ändra det. Vi läser e-posten under hela dagen så vi missar inga meddelanden innan din order produceras. Om produktionen redan har startat så går det tyvärr inte att göra ändringar.

När kommer en vara in i lager?

Vanligtvis får vi in lagervaror inom 1-2 veckor, men skicka oss gärna ett meddelande så ska vi svara på det så snabbt som möjligt.

Hur lång tid tar leveransen?

För fullständiga detaljer om frakt och leveranstider, se sidan om leveranser. Klicka här.

Får jag en bekräftelse via e-post?

Efter din beställning så får du ett e-postmeddelande från oss med en orderbekräftelse som är ditt kvitto. Om du inte har fått detta meddelande så ber vi dig kolla in din spam-folder. Annars kan du kontakta oss så skickar vi ett nytt e-postmeddelande till dig.

Går det att betala mot faktura?

Om du väljer att betala mot faktura (Klarna) så skickas en faktura med e-post i samband med att ditt paket skickas.

Vilka standard uppfyller produkterna?

Alla produkter som är leksaker och riktar sig till barn är CE-märkta (EN71). Det innebär att de uppfyller en EU-standard för leksaker och garanterar säkerhet. Vi kontrollerar också att produkterna vi säljer inte innehåller gifta substanser och är lämpliga för alla åldersgrupper.

Är produkterna barnsäkra?

Ja, på TeddyPost vi sätter säkerheten allra först. Det innebär att alla leksaker är CE-märkta. Alla produkter är fria från giftiga substanser och flamsäkra.

Var ifrån kommer produkterna som ni säljer?

Alla leksaker köps in från leverantörer i Sverige eller från andra länder i Europeiska Unionen. Det garanterar en nivå av säkerhet och kontroll för Er som kunder. Vi månar också om att våra leverantörer tänker på miljön och under vilka förhållande som produkterna produceras.

Kommer ett kvitto/faktura i paketet?

Ditt kvitto är din orderbekräftelsen som kommer via e-post. En följesedel kan följa med i paketet. Om du skickar som present till någon annan så medföljer varken kvitto eller faktura i paketet.

Om du betalar mot faktura så skickas den alltid separat via e-post.