Visar 1–12 av 39 resultat

Present till nyfödd

Se våra bästa tips för present till nyfödd bebis. Här har vi samlat prisvärda och personliga presenter på en och samma sida. Läs mer Det kan vara något som hjälper föräldrarna, till exempel en liten badrock eller en mjuk filt. Men det kan också vara något för bara bebisen, som ett sött gosedjur. Oavsett vad det är för födelsegåva kan vi göra den ännu mer speciell med våra anpassade broderier. Genom att ge bort en personlig present med namn till en nyfödd så blir gåvan ett minne som kan sparas många år framöver. Oavsett om du letar efter en unik present till en baby shower eller till ditt eget barn så hoppas vi att våra personliga gåvor kommer skapa glädje.

Badrock med namn

Badrock bebis med namn, 0-4 år

(447)
449 kr

Gosedjur med namn

Brun nalle med namn – Bruno

(36)
449 kr

Badcape med namn

Badcape med namn frotté – Mysig

(11)
349 kr

Handduk med namn

Handduk med namn babyblå OEKO-TEX

(53)
179 kr

Gosedjur med namn

Kanin med namn blossom – Jellycat

(1)
499 kr

Snuttefilt med namn

Snuttefilt med namn – Softy

(69)
239 kr

Gosedjur med namn

Grå kanin mjukisdjur med namn – Freddie

(57)
449 kr

Handduk med namn

Handduk med namn babyrosa OEKO-TEX

(40)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn brun OEKO-TEX

(5)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn ljusgrå OEKO-TEX

(31)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mellanrosa OEKO-TEX

(34)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mint OEKO-TEX

(17)
179 kr

Bebispresent med hemleverans

Om du vill skicka en gåva till en nyfödd med hemleverans finns det många alternativ att välja mellan. Ett populärt alternativ är att skicka en bebisbadrock med namn broderat på ryggen. Ett annat alternativ är att skicka en personlig babyfilt med den nyfödds födelsedatum eller leksak som barnet kan uppskatta när det växer upp. Allt du behöver är mottagarens adress och gärna ett telefonnummer, så kan din hemleverans placeras vid dörren och bli den fantastiska överraskning som föräldrarna förtjänar. Oavsett vad du väljer kommer en personlig gåva med leverans till dörren garanterat att uppskattas under denna spännande och hektiska tid i deras liv.

Köp present till nyfödd kille & tjej

Att ge presenter till en liten nyfödd kille eller tjej är alltid ett speciellt ögonblick. Visste du det är en tradition som går tillbaka tillbaka århundraden. Det finns många anledningar till att denna sedvänja är så populär. För det första hjälper det till att välkomna den lilla killen eller tjejen i familjen och visa dem hur mycket de är älskade. Det kan också vara ett sätt att fira det nya livet och ge goda önskningar för framtiden. Dessutom kan gåvorna bidra till att göra bandet mellan personen som ger presenten och barnet ännu starkare. De kan också vara ett praktiskt sätt att hjälpa de nya föräldrarna, som kanske känner sig överväldigade av allt de måste göra. Oavsett orsaken står det klart att gåvor till nyfödda barn och deras föräldrar är en uppskattad tradition som kommer att bestå.

6 personliga presenter till en nyfödd

Bland våra mest populära presenttips till bebis är samtliga personliga produkter. Nedan har vi gjort en lista med tips på personliga presenter till en nyfödd som ger garanterad uppskattning.