Trasdocka - Blå fe - Personlig med namn

Leveranstider & Frakt


FRAKTPRISER:

Fraktkostnaden är 59 kr per beställning. Fri frakt på beställningar över 1000 kr.


Standardfrakt (ordinarie produkter)
1-3 vardagar med Postnord.

Standardfrakt (personliga produkter)

5-7 arbetsdagar med Postnord.

Behöver du din beställning innan helgen? Beställ senast på torsdag veckan innan (fram till kl 23:59). 

Expressfrakt (149 kr)
1-2 arbetsdagar med Postnord.

Behöver du din beställning innan helgen? Beställ med expressleverans senast på onsdag samma vecka (fram till kl kl 23:59). Tänk på att paket till delar av norra Sverige (postnummer över 890 00) och Gotland kan ta en dag extra. Expresspaket skickas alltid till närmaste ombud.


VÅRA LEVERANSÄTT

Samtliga produkter levereras med Postnord. För leveranser till annan mottagare så lämnas mindre paket direkt i brevlådan (alla paket skannas innan de läggs i brevlådan så att du kan se om det har levererats). Större paket kan skickas till närmaste ombud. För paket till sjukhus se nedan.


ÖVRIG FRAKTINFORMATION

Paket som skickas till en patient på ett sjukhus levereras till sjukhusets postavdelning och delas sedan ut av personal på sjukhuset. 

Tänk på att paket till delar av norra Sverige (postnummer över 890 00), leveranser beroende av lantbrevbärare, samt leveranser till Gotland kan ta en dag extra.

Om expressfrakt inte är tillgängligt så kan det bero på att vi tillfälligt stänger av den på grund av hög arbetsbelastning, ledighet eller annat skäl.