Säkra leveranser med Posten

Symbol för Posten

Leveranstider


Nedan kan du läsa om våra leveranstider

För beställningar innan kl 14:00 så producerar vi och skickar ditt paket vardagen efter.

Postens leveranstid: 1-3 vardagar


Övrig fraktinformation

• Alltid fri frakt på alla produkter

• Om din leverans är brådskande så skriv det i kassan när du betalar, då försöker vi göra vårt yttersta för att skicka den så snabbt som möjligt.

• Ingen postutdelning/leverans sker lördagar, söndagar och helgdagar. Till avlägsna orter, speciellt till delar i norra Sverige och till Gotland så kan leveranstiden ta något längre.

Speciella leveranser! Paket som skickas till en patient på ett sjukhus levereras till sjukhusets postavdelning och delas sedan ut av personal på sjukhuset.

Internationella leveranser! Med TeddyPost kan du skicka till hela världen. Fraktkostnaden är 149 kronor för internationella leveranser till samtliga länder i världen. Internationella leveranser är bara delvis spårbara och vi kan inte garantera någon leveranstid. För att skicka internationellt så välj “annan leveransadress” i kassan och sedan det land dit du skicka. Allt skickas med A-post (ibland DHL) och den uppskattade leveranstiden från att vi skickar är följande:

Skandinavien: 2-3 vardagar
Övriga Europa: 4-6 vardagar
Övriga Världen: 8–12 vardagar

Säkra betalningar


Alltid säkert!
 TeddyPost använder Klarna som erbjuder dig som kund en rad olika alternativ såsom kortbetalning, direktbetalning, swish och faktura. Vi hanterar inte dina kortuppgifter själva, utan detta sker av Klarna som är specialiserade på detta för högsta säkerhet.

Fakturabetalning! Att betala mot faktura 14 dagar är helt kostnadsfritt och du kan välja detta i kassan.

SSL-Secure

Säkra betalningar

Öppet köp i 14 dagar

Öppet köp


Vi erbjuder öppet köp i 14 dagar! 
 Vi är säkra på att du blir nöjd, men om du av någon anledning vill returnera en produkt så kontakta vår support så skickar vi detaljer med en returadress. Du behöver inte uppge någon anledning till varför du vill returnera, det är bara att skicka tillbaka! Dessa 14 dagar börjar att gälla från den punkt då du erhåller produkten. För att returen ska godkännas måste produkten vara i samma skick som när du fick den och alla etiketter måste sitta kvar, men du har självklart rätta att undersöka varan. För fullständiga villkor, se köpvillkoren i kassan eller längst ned på sidan.

Produkter med eget broderi eller tryck!  Om det gäller produkter med eget broderi eller tryck så går dessa tyvärr inte att returnera. Detta eftersom produkten inte går att sälja igen. TeddyPost är mycket uppskattat och nästan alla våra kunder är supernöjda, men om du känner att du inte är nöjd så hör av dig till oss så ska vi se vad vi kan göra!

Funderar du på något


Kontakta oss idag!
 Använd gärna kontaktformuläret genom att klicka här. Du kan också ringa och skicka e-post, se detaljerna på sidan för kontaktformuläret. Vi återkommer vanligtvis samma dag under kontorstid, men alltid senast inom 24 timmar!

Feedback! Vi hoppas att du är nöjd med TeddyPost så hör gärna av dig om du har synpunkter. Vi uppskattar alltid konstruktiva förslag på hur vi kan göra saker bättre.

Postadress! Vår kontorsadress (ej besöksadress) är listad nedan. Observera att för eventuella produktreturer så måste du kontakta oss först via kontaktformuläret för att dessa ska vara giltiga. Tack för att du är intresserad av TeddyPost!

Hapzy AB (TeddyPost)
Karlaplan 21 A
115 20 Stockholm

Kontakta oss