Trasdocka - Blå fe - Personlig med namn

Leveranstider & Frakt


FRAKTPRISER:

Fraktkostnaden är 59 kr per beställning. Fri frakt på beställningar över 1000 kr.


LEVERANSTID – PERSONLIGA PRODUKTER:

Standard (59 kr)

3-4 arbetsdagar med Postnord

Behöver du din beställning innan helgen, beställ senast på måndag kl 23:59. 

Express (149 kr)
1-2 arbetsdagar med Postnord

Beställ vardagar innan kl 09:00 och vi försöker att skicka din beställning samma dag. Paketet delas normalt ut inom 1-2 dagar. Tänk på att paket till delar av norra Sverige (postnummer över 890 00) och Gotland kan ta en dag extra.

Behöver du din beställning innan helgen, beställ med express på onsdagen före kl 09:00. Om du beställer på torsdagen före kl 09:00 så skickas den samma dag (kommer vanligtvis fram dagen efter, men vi kan inte lämna garantier).


LEVERANSTID – ORDINARIE PRODUKTER

Normal leveranstid: 1-3 vardagar. Din beställning skickas vanligtvis samma dag. 


VÅRA LEVERANSÄTT

Samtliga produkter levereras med Postnord. För leveranser till annan mottagare så lämnas paketet vanligtvis direkt i brevlådan eller utanför mottagarens dörr. Om det inte är möjligt så kan produkten hämtas hos närmaste ombud efter avisering.


ÖVRIG FRAKTINFORMATION

Paket som skickas till en patient på ett sjukhus levereras till sjukhusets postavdelning och delas sedan ut av personal på sjukhuset. Det brukar vanligtvis ta 2-4 dagar innan leveransen kommer fram.

Tänk på att paket till delar av norra Sverige (postnummer över 890 00), leveranser beroende av lantbrevbärare, samt leveranser till Gotland kan ta en dag extra.