Visar 1–12 av 42 resultat

Presenter med namn för baby

Här har vi samlat alla presenter med namn för baby. Skapa en unik och minnesvärd gåva med expressleverans inom 1-2 dagar. Läs mer Det är inte alltid lätt att veta vilken gåva man ska ge till en bebis som har allt. Vi hjälper dig att skapa en unik design och därmed blir ingen produkt den andra lik. Du kan själv välja trådfärg och mönster på just din babypresent. Alla små bebisar gillar att prassla med pappret när de öppnar sin present, så du kan också lägga till en presentinslagning till din babypresent. Det kan också vara svårt för föräldrarna att hämte paketet hos ett ombud, därför erbjuder vi att skicka den direkt till mottagaren.

Badrock med namn

Badrock bebis med namn, 0-4 år

(458)
449 kr

Gosedjur med namn

Brun nalle med namn – Bruno

(38)
449 kr

Badcape med namn

Badcape med namn frotté – Mysig

(12)
349 kr

Handduk med namn

Handduk med namn babyblå OEKO-TEX

(54)
179 kr

Snuttefilt med namn

Snuttefilt med namn – Softy

(77)
Det ursprungliga priset var: 249 kr.Det nuvarande priset är: 239 kr.

Gosedjur med namn

Grå kanin mjukisdjur med namn – Freddie

(57)
449 kr

Handduk med namn

Handduk med namn babyrosa OEKO-TEX

(40)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn brun OEKO-TEX

(5)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn ljusgrå OEKO-TEX

(31)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mellanrosa OEKO-TEX

(35)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mint OEKO-TEX

(21)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mörkgrå OEKO-TEX

(22)
179 kr

Babypresenter med namn som uppskattas

Det kan vara väldigt roligt att köpa babypresenter med namn, särskilt när du lägger till en personlig prägel, till exempel ett namnbroderi. Denna lilla detalj gör gåvan unik och speciell, och den visar att du har lagt mycket tanke på ditt val. Det finns många kreativa sätt att använda en babys namn på en present, och vårt bästa presenttips för en baby att brodera ett namn på ett klädesplagg: Ett klassiskt och tidlöst val är att brodera barnets namn på en badrock, ett haklapp eller en filt. Det blir en fantastisk minnesgåva som barnet kan använda och vårda i många år framöver.

Personlig present för baby – Vad ska man tänka på

När du köper en personlig gåva med broderi till en baby finns det några saker att tänka på för att gåvan ska vara både praktisk och meningsfull. Först och främst ska du tänka på barnets ålder och vad de kommer att kunna använda i det skedet av sin utveckling. En nyfödd kan till exempel uppskatta en mjuk filt med deras namn broderat, medans ett barn som är sexmånader kanske uppskattar ett mjukisdjur eller en bitring. För det andra bör du ta hänsyn till föräldrarnas preferenser och stil, eftersom du vill att gåvan ska komplettera deras hem och inredning. För det tredje bör du tänka på föremålets material och se till att det är säkert för en bebis, till exempel att det är tillverkat av allergivänliga och giftfria material, vilket är ett kriterium som samtliga produkter på Teddypost uppfyller.