Visar 1–12 av 20 resultat

Fars dag present

Den andra söndagen i november firar vi fars dag i Sverige. För att hjälpa dig att hitta din allra bästa fars dag present har vi tagit fram våra favoriter nedan. Läs mer Du vet väl att det alldeles utmärkt att också skicka en present direkt till din pappa från oss med en gratulation. Vi har presenter som passar både till nyblivna pappor så väl som äldre. Alla unika pappor förtjänar en fin present på fars dag.

Farsdag present. Badrock till pappa.
Fars dag present
Grå handduk med namn och svart text
Fars dags present, förkläde pappa

PRODUKTER

Handduk med namn

Handduk med namn vit OEKO-TEX

(25)
179 kr

Badrock med namn

Badrock med namn, vuxen

(188)
Det ursprungliga priset var: 999 kr.Det nuvarande priset är: 899 kr.

Handduk med namn

Handduk med namn brun OEKO-TEX

(5)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn ljusgrå OEKO-TEX

(31)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mint OEKO-TEX

(19)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn mörkgrå OEKO-TEX

(22)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn marinblå OEKO-TEX

(38)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn svart OEKO-TEX

(30)
179 kr
179 kr

Ryggsäck med namn

Ryggsäck med namn – Heritage

(3)
449 kr

Handduk med namn

Golfhandduk med namn frotté – Preston

(21)
249 kr

Förkläde med namn

Förkläde med namn broderat – Oxford

(65)
Det ursprungliga priset var: 549 kr.Det nuvarande priset är: 449 kr.

Personlig fars dag present - Namnbrodyr ingår

Snart ska vi fira alla pappor i Sverige med en speciell dag bara för dem! Vilket sätt är bättre än att ge din far en personlig present till fars dag. Denna dag är ett unikt tillfälle att visa din pappa hur mycket du älskar och uppskattar honom. Varför firar vi den? För att pappor spelar en viktig roll i våra liv. De är våra beskyddare, försörjare och mentorer. De hjälper till att forma oss till de människor vi är i dag. Så låt oss ta en stund för att fira allt som våra pappor gör. När du ska ge en personlig farsdags present till pappa så är det extra viktigt att veta vad just din far gillar. Gillar han att bada, då är det perfekt att ge en handduk. Gillar han att gå i skogen, varför inte ge en personlig ryggsäck med namn. Att ge en far dag present är bara ett exempel på en sak du kan göra för din pappa. Vad du än ger som gåva, se till att det räknas!

Hitta farsdagspresenter som ger glädje

Farsdagspresenter som ger glädje är den perfekta gåvan till alla pappor där ute. Hos oss hittar du personliga presenter som kommer att få din pappa att le och känna sig älskad. Vi har ett brett sortiment av presentidéer som du kan välja mellan, allt från golfhanddukar med namn till personliga badrockar med namn.

Säg grattis på farsdag med Teddypost

Säg grattis på farsdag med en unik present och visa din uppskattning för din pappa. Hos oss hittar du en mängd olika presentidéer som är perfekta för att fira farsdag på ett minnesvärt sätt. Hos oss kan du också skicka din gratulation direkt till din pappa med ett hälsningskort. Ditt paket levereras direkt vid dörren, en överraskning som din far garanterat kommer att gilla. Vi erbjuder alltid snabb produktion och expressleverans inom 1-2 dagar.