Visar 1–12 av 71 resultat

Personlig doppresent

Vi tror att en personlig doppresent med namn kan bli ett minne för livet. Därför har vi gjort det till vår passion att skapa unika gåvor med din personliga prägel. Läs mer Nedan kan du se ett urval av de produkter med namn som vi erbjuder till ett dop. Oavsett din budget eller preferenser så hoppas vi att du kommer att hitta den perfekta gåvan för det speciella tillfället. Vad ska man då tänka när man ger något vid detta tillfälle? Vi skulle säga att alla gåvor är uppskattade, men produkter som är mer praktiska brukar vara uppskattade. Alla bebisar behöver t ex en handduk, badkappa eller badrock under sitt första år. Om man ger detta som en present till ett dop så kommer både föräldrarna och barnet att uppskatta det.

Badrock med namn

Badrock bebis med namn, 0-4 år

(457)
449 kr

Gosedjur med namn

Brun nalle med namn – Bruno

(37)
449 kr

Handduk med namn

Handduk med namn vit OEKO-TEX

(25)
179 kr

Badcape med namn

Badcape med namn frotté – Mysig

(11)
349 kr

Handduk med namn

Handduk med namn babyblå OEKO-TEX

(54)
179 kr

Gosedjur med namn

Kanin med namn blossom – Jellycat

(2)
499 kr

Personlig barnryggsäck med namn

Ryggsäck med namn – Mr. Dino

629 kr

Snuttefilt med namn

Snuttefilt med namn – Softy

(74)
Det ursprungliga priset var: 249 kr.Det nuvarande priset är: 239 kr.

Gosedjur med namn

Grå kanin mjukisdjur med namn – Freddie

(57)
449 kr

Handduk med namn

Handduk med namn babyrosa OEKO-TEX

(40)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn brun OEKO-TEX

(5)
179 kr

Handduk med namn

Handduk med namn ljusgrå OEKO-TEX

(31)
179 kr

Doppresent med namn som gåva

Det bästa med en doppresent med namn broderat är den sticker ut från mängden. Här syns det att man tänkt till vid köpet och omtanke räknas. En present med namn till ett dop bör vara något som är både praktiskt och meningsfullt. Ofta är den bästa personliga presenten något som barnet kan använda i sitt dagliga liv. Till exempel en vacker och mysig babyfilt, handduk eller en mjuk och gosig nallebjörn att sova med. Men det är också viktigt att tänka på vad föräldrarna skulle uppskatta, så får man någon indikation från dem så är rekommendation att följa detta.

Doppresent till pojke eller flicka - Vad ska man tänka på

Om man är osäker på om det är en pojke eller flicka så rekommenderar vi könsneutrala färger så som ljusgrå, guld eller limegrön när man väljer färg. Traditionella färger så som blå doppresent till en pojke och rosa till en flicka är dock fortfarande mest populära, så det är ett val som du som gåvogivare måste göra. En annan aspekt är om en present till pojke eller flicka med namn broderat ska komma till användning direkt eller vid ett senare tillfälle. Badrockar, babyfiltar och snuttefiltar kan användas direkt, medan en nalle som personlig doppresent först kan uppskattas av det lilla barnet senare i utvecklingen.

Vad bör en doppresent kosta?

Kostnaden för en present till ett dop avgörs främst av gåvogivarens personliga ekonomi samt hur nära dess relation är med barnet och föräldrarna. Ju närmare barnet man är, desto mer förväntas man ge som dopgåva. För en mor och farförälder ligger rekommendation runt 1000 kr tillsammans, medans för ett par som är nära vänner ligger gränsen på ca 500 kr. Med samma logik blir gränsen för en ensam gäst dryg 250 kr.