Tips på annorlunda presenter till nyfödd

Att välkomna en nyfödd bebis till världen är ett glädjande tillfälle, och vilket sätt är bättre än att ge en genomtänkt och personlig gåva. Om du väljer att ge en liten annorlunda present till en nyfödd så kommer det garanterat att uppskattas. Här är våra fem bästa presentidéer med en liten annorlunda prägel för en nyfödd. Självklart kan du brodera valfritt namn utan extra kostnad. För mer inspiration se sidan om present till en nyfödd. Snabb produktion med möjlig expressleverans inom 1-2 dagar. 

Välj ditt eget namn att brodera på ryggen 😊

1. Badrock med namn

En personlig babybadrock är både praktisk och söt. Den är tillverkad i mjukt och bekvämt material och är perfekt för att hålla barnet varmt och mysigt efter badet. Lägg till en personlig touch genom att brodera barnets namn eller initialer på badrocken. Genom den personliga brodyren så blir det en annorlunda present som både den nyfödde och föräldrarna kommer uppskatta.

Supernöjd

Jättefin och gosig, blir absolut inte dålig i tvätten och torktumlaren utan lika fluffig varje gång! Så fin och så värt det!!

Badrock med namn

Välj ditt namn och datum att brodera på magen eller örat 😊

2. MJUKISDJUR MED NAMN

Ett mjukisdjur eller en nallebjörn är en klassisk gåva, men med egen brodyr så blir det verkligen en annorlunda gåva. Välj ett gosedjur med en mjuk och kramgo päls och låt barnets namn eller födelsedatum broderas. De flesta större mjukisdjur broderas på magen, medans kaniner broderas på örat. På vissa mjukisdjur kan du välja att brodera en hel födelsetavla med namn, datum, vikt och längd.

Mycket nöjd

Inte ofta att det man beställer/köper överträffar förväntningarna men det gjorde den nallen jag köpt. Så fin och välgjord och dessutom snabb leverans. Mycket nöjd.

Mjukisdjur med namn

Babyfilt med namn och datum broderat 😊

3. Babyfilt med namn

En personlig babyfilt är en gåva som de nya föräldrarna och barnet kommer att uppskatta. Det finns många olika typer av babyfiltar och färger att välja mellan. Samtliga av dem kan du göra personliga med barnets namn, initialer eller födelsedatum.

Snabb leverans

Jättefin, mjuk filt med fint broderat namn. Helt nöjd kund. Snabb leverans också.

Babyfilt med namn

Handduk med namn broderat 😊

4. Handduk med namn

En personlig handduk med namn är en praktisk och omtänksam gåva till en nyfödd. Välj en handduk av mjukt och absorberande material och låt brodera barnets namn eller initialer på den. Det går också att brodera babyfötter ovanför namnet så att den verkligen blir en annorlunda present till den nyfödda.

Fin handduk

Denna fina handduk med mörkblått namntryck ska mitt barnbarn få. Snabb leverans efter bara några dagar.

Handduk med namn

Sammanfattningsvis kan man säga att det finns det många annorlunda och personliga presenter till en nyfödd bebis som är både praktiska och sentimentala. En babybadrock, nalle, babyfilt och handduk är bara några exempel på de typer av gåvor som kan göra personliga och anpassas till det nyfödda barnet. När man väljer en personlig gåva är det viktigt att ta hänsyn till produktens kvalitet och säkerhet, därför har vi bara valt ut mjuka produkter på denna sida utan hårda delar.