Teddypost omdömen & recensioner

Teddypost och google kundomdömen

Google Kundrecensioner är ett oberoende program där Teddypost deltar. Det låter dig betygsätta din köpupplevelse efter att du har tagit emot produkten. Betyget som du ger i din recension kan hjälpa andra köpare att fatta ett välgrundat köpbeslut. När man har slutfört sin order på Teddypost så får man ett erbjudande om att delta. Om du väljer att medverka så får du ett mail ca 5-10 dagar efter ditt köp där du kan lämna din oberoende Teddypost recension. 

Visa alla recensioner

Teddypost produktomdömen

Teddypost samlar också in kundomdömen som rör specifika produkter för att du som kund ska få hjälp med ditt köp. Dessa omdömen berör specifikt produkterna och inte butiken som helhet. Tillsammans ger våra produktrecensioner och googles kundomdömen dig som kund ett bra underlag för ditt köpbeslut. Du kan se kundbetygen för respektive produkt på sidan för produkten.
Kundbetyg teddypost

Detta innebär Klarna köpskydd

  • Som en extra trygghet omfattas du också av Klarnas köpskydd när du handlar på teddypost.se.
  • Hände det något med ditt paket? Då pausar Klarna dina betalningar om något går fel och dem hjälper dig med ditt ärende.
  • Om du köper en produkt som kan returneras så pausar Klarna din betalning hos Teddypost i 21 dagar om du rapporterar en retur till Klarna. Dessa 21 dagar är för att säkerställa att det finns tillräckligt med tid för butiken att behandla din retur.
  • Klarna har starka säkerhetskontroller på plats för att skydda sina kunder och förhindra obehöriga inköp. Det innebär ett extra skydd för kunder hos Teddypost.