Badrockar med namn

VINTERNS NYHETER

 

 

 

Mjukisdjur med namn

Populära kategorier

Utvalda produkter

Mjukisdjur med namn

Brun nalle med namn – Bruno

429 kr

Badrockar med namn

Badrock med namn, bebis 0-2 år

429 kr

Handdukar med namn

Handduk med namn babyblå OEKO-TEX

149 kr299 kr
339 kr

Julstrumpor med namn

Rödvit julstrumpa med namn och ren, 45 cm

239 kr

Snuttefiltar med namn

Snuttefilt med namn – Softy

249 kr

Handdukar med namn

Handduk med namn babyrosa OEKO-TEX

149 kr299 kr

Handdukar med namn

Handduk med namn ljusgrå OEKO-TEX

149 kr299 kr

Mjukisdjur med namn

Blå kanin med namn – Bluey

429 kr

Handdukar med namn

Handduk med namn mint OEKO-TEX

149 kr299 kr

Handdukar med namn

Handduk med namn mellanrosa OEKO-TEX

149 kr299 kr

Snuttefiltar med namn

Snuttefilt med namn kanin – Nordic Rainbow

249 kr

Mjukisdjur med namn

Vit kanin mjukisdjur med namn – Andre

429 kr

Julstrumpor med namn

Julstrumpa med namn tomte rutmönster, 45 cm

239 kr

Mjukisdjur med namn

Ängel mjukisdjur med namn – Gabriel

429 kr

Badrockar med namn

Badrock med namn, vuxen

789 kr

Handdukar med namn

Handduk med namn vit OEKO-TEX

149 kr299 kr

Mjukisdjur med namn

Brun kanin mjukisdjur med namn – Cornelia

429 kr

Badrockar med namn

Badrock med namn, elefant 0-6 år

499 kr

Handdukar med namn

Handduk med namn svart OEKO-TEX®

149 kr299 kr

Mjukisdjur med namn

Ren mjukisdjur med namn – Dasher

429 kr

Mjukisdjur med namn

Grå kanin mjukisdjur med namn – Freddie

429 kr

Handdukar med namn

Golfhandduk med namn frotté – Preston

249 kr

Handdukar med namn

Marinblå handduk med namn Fairtrade

199 kr459 kr

Badrockar med namn

Badrock med namn frotté, barn 1-4 år

499 kr

Babyfiltar med namn

Babyfilt med namn – Summer dream

399 kr

Förkläde med namn

Förkläde med namn broderat – Stanford

449 kr

Julstrumpor med namn

Röd julstrumpa med namn, 45 cm

239 kr

Snuttefiltar med namn

Grå kanin snuttefilt med namn, 30 x 30 cm

249 kr

Badcape med namn

Badcape med namn bebis – Gosig

339 kr

Snuttefiltar med namn

Apa snuttefilt med namn, 30 x 30 cm

249 kr

Kundomdömen

Fantastiskt fin kanin med jättefint broderat namn! Supersnabb leverans! Kommer definitivt köpa fler gosedjur från TeddyPost.

Veronica

Beställde en morgonrock som jag gav bort i present, extrafint med services med brodyr. Enkelt och smidigt att beställde med snabb leverans.

Camilla

Tack för de fina handdukarna och bra service. Kommer garanterat att handla hos Er igen. Snabb leverans var det också.

Jesper

Jättesöt badrock! Jag valde grå/silvertext på rosa badrock. Var lite orolig att det inte skulle synas. Men det blev jättebra! Supernöjd!

Charlotte

Mejla dem om specifika önskemål.
Fick snabb återkoppling.
Så otroligt nöjd med slutresultatet. Kommer absolut beställa från dem igen.

Faya

Är supernöjd! Snabb leverans, fint inslaget och nallen i sig är supersöt! Familjen som fick den blev otroligt glada!

Lisa

Läs mer

Personliga presenter med expressleverans

Vår passion är personliga presenter och vi producerar varje beställning efter dina önskemål. Skapa din egen unika present via vår hemsida och ge bort något som verkligen uppskattas. Bland våra mest uppskattade presenter finns personliga mjukisdjur, filtar, handdukar och andra produkter med mycket goda kundbetyg. Med vår uppskattade expressleverans kan du få din produkt inom endast 1-2 vardagar. 

Personliga gåvor till nyfödda

När en liten pojke eller flicka kommer till världen så vill många visa sin uppskattning. Att få en present som välkomnar en till världen är en gåva som många behåller resten av livet. På TeddyPost försöker vi inspirera och ge dig tips på present till nyfödd. Upptäck våra födelsegåvor med broderat namn, datum, vikt och längd. Bland våra populära födelsegåvor finns broderade filtar, nallebjörnar och badrockar för bebisar med namn. På flera av våra presenter till nyfödda kan man skriva in sin födelsedata med namn, vikt, längd och datum.

Unika presenter till dop

Att ge bort en personlig doppresent är alltid uppskattat. På TeddyPost kan du hitta din personliga doppresent med namn eller egen text. Vi har också andra typer av presenter till dop och namngivningsceremonier. Eftersom vi är specialiserade på brodyr så säljer vi allt från nallar till snuttefiltar med namn som present till någon som ska firas. Genom att ge bort en doppresent med egen text så blir din present något att minnas. Alla våra doppresenter är barnsäkra (CE-märkta) och lämpliga för mycket små barn. För nyfödda rekommenderar vi produkter utan hårda delar och allt finns att läsa om på respektive produktsida.

Uppskattade produkter för små barn

Ibland kan det vara svårt att hitta en present till små barn. Många små barn har redan allt och nya idéer kan vara svåra och dyra. På TeddyPost försöker vi ge tips på presenter till små barn som både är prisvärda, kreativa och minnesvärda. För att göra dessa presenter speciella så brukar vi brodera ett meddelande till mottagaren, men man kan även lägga till sitt eget namn som avsändare. Ett mjukisdjur är en populär present speciellt till små barn på 1-årsdagen, men även för större barn. Andra populära 1-årspresenter brukar vara babyfiltar, handdukar eller snuttefiltar med namn.

Nallebjörnar med egen brodyr

För många, både små som stora, så kan en personlig nalle med namnbrodyr eller egen text bli en fantastisk gåva som man sent glömmer. Även om just nallar med namn är vår mest populära produkt, så har vi mycket mer att erbjuda. Vi erbjuder både små och stora nallar i olika färger. Det som gör TeddyPosts nallar med text unika är att vi broderar ditt budskap direkt på nallen. Du kan använda menyn överst på sidan för att navigera till de produkter som just intresserar dig.

Personliga mjukisdjur

Utöver nallar så erbjuder vi på TeddyPost ett stort urval med mjukisdjur med namn eller din egen text som du kan göra personliga. Ett personligt mjukisdjur kan man ge bort till en mängd tillfällen. Varför inte som doppresent, present till nyfödd eller som en kärleksgåva till alla hjärtans dag. Börja med ett välja ditt favoritdjur och sedan ditt personliga meddelande att brodera. Ett personligt mjukisdjur som är broderat med namn, datum eller kanske en födelsetavla kommer garanterat bli en present som uppskattas. Vi erbjuder också mjukisdjur kaniner med namn på örat som en mycket uppskattad present.

Utvalda gåvor till vuxna

Många av våra produkter är även lämpliga för vuxna. Vi har ett urval av presenter till mors dag och till fars dag. Att ge bort en broderad present till vuxna kan bli ett minne för livet. Vi erbjuder även våra kunder att skicka en nalle eller annan present direkt till mottagaren. De kan vara ett fint sätt att visa din kärlek på ett nytt och kreativt sätt. När man skickar en nalle så kan det också vara bra att lägga till ett gratulationskort. Allt du behöver göra för att skicka en nalle eller annan produkt är att välja en produkt som du tycker om. Sedan kan du lägga till eventuell personlig brodyr och ett gratulationskort på produktsidan. Du kan läsa mer leveranstider och annan information på respektive produktsida. Att skicka en nalle med bud eller post direkt till mottagaren är mycket uppskattat.