Visar 1–12 av 24 resultat

Skicka en present till ett sjukhus

Känner du någon som behöver en stärkande hälsning eller kanske precis har fått sitt första barn? Skicka en nalle eller annan present direkt till ett sjukhus. Genom att skicka direkt till sjukhusets postavdelning så kan din present delas ut direkt till patienten av personalen på sjukhuset. Du kan även lägga till ett gratulationskort på produktsidan. När du betalar i kassan, skriv adressen som följande:

Namn: Patientens namn, Adress rad 1: Sjukhusets namn + postadress, Adress rad 2: Avdelning, Postnummer: Sjukhusets postnummer

Badrockar med namn

Badrock med namn, bebis 0-2 år

429 kr

Mjukisdjur med namn

Brun nalle med namn – Bruno

429 kr

Mjukisdjur med namn

Ängel mjukisdjur med namn – Gabriel

429 kr

Mjukisdjur med namn

Vit kanin mjukisdjur med namn – Andre

429 kr

Bukowski

Cornelia mjukisdjur, 40 cm, Bukowski

329 kr

Mjukisdjur med namn

Grå kanin mjukisdjur med namn – Freddie

429 kr

Bukowski

Janusz Skyddsängel, 38 cm, Bukowski

289 kr

Nallar & Mjukisdjur

Vit nalle med band, 40 cm

99 kr189 kr

Mjukisdjur med namn

Vit kanin med namn – Kian

429 kr

Bukowski

Kanini vit, 25 cm, Bukowski

219 kr

Läs mer om hur man skickar till sjukhus TeddyPost has stor erfarenhet av att skicka presenter direkt till sjukhus. Våra paket tas emot av sjukhuset och delas sedan direkt ut av personalen, snabbt och enkelt. Oavsett om du skickar till en nyfödd, tackpresent till en doktor eller sjuksköterska vi är här för att hjälpa till. Alla krya på dig hälsningar är uppskattade. Här kan du hitta ett stort urval av nallar att skicka till sjukhus samt andra presenter. Tänk på att ditt paket delas ut direkt till sjukhuset, oftast inom 1-3 vardagar från att du beställer.