Visar 1–12 av 39 resultat

Mors dag

Här hittar du lite förslag på en present till mors dag. Överraska din mamma med något fint. Du vet väl att du kan skicka direkt till henne med leverans till dörren. Läs mer Alla mammor förtjänar en fin present på sin dag. Genom att välja att brodera mamma eller hennes namn på en produkt som blir den något alldeles speciellt att minnas. Gör sista söndagen i Maj till något speciellt, så varför inte göra en värmande badrock eller handduk till en alldeles unik present på mors dag.
GALLERI

PRODUKTER

Doppresent med namn

Handduk med namn svart OEKO-TEX®

149 kr299 kr

Doppresent med namn

Handduk med namn vit OEKO-TEX®

149 kr299 kr
-4%

Badrockar med namn

Badrock med namn, vuxen

769 kr

Doppresent med namn

Handduk med namn babyblå OEKO-TEX®

149 kr299 kr

Doppresent med namn

Handduk med namn babyrosa OEKO-TEX®

149 kr299 kr
149 kr299 kr

Doppresent med namn

Handduk med namn ljusgrå OEKO-TEX®

149 kr299 kr

Doppresent med namn

Handduk med namn mellanrosa OEKO-TEX®

149 kr299 kr

Doppresent med namn

Handduk med namn mint OEKO-TEX®

149 kr299 kr

Doppresent med namn

Handduk med namn mörkgrå OEKO-TEX®

149 kr299 kr
429 kr

Handdukar med namn

Handduk med namn marinblå OEKO-TEX®

149 kr299 kr

Present till mors dag

Hur väljer jag en present till mamma?

Ingen mamma är den andre lik. Alla mammor förtjänar att firas den sista söndagen i maj som tack för att hon uppfostrat dig. Endast de finaste mors dags-presenterna är värda att ge henne. Om du letar efter en unik present så har du kommit rätt här på TeddyPost. Vi är specialist på att göra gåvor unika. Sök och bläddra bland våra produkter för att hitta en oförglömlig gåva. Visa mamma hur mycket hon betyder för dig. Gillar din mamma att mysa? De bästa morsdagspresenterna är också de mysigaste. Vi har värmande badrockar och handdukar med namn broderat. Med en sådan blir din mamma påmind varje dag om hur mycket hon är uppskattad. Du kan själv välja design och trådfärg så blir din gåva lika unik som din uppskattade moder.

Personliga presenter till mors dag

Hos oss får du aldrig slut på presentidéer till mors dag. Det är bara din kreativitet som sätter gränsen. Varför inte lägga till ett meddelande eller kort också. Gör din present personlig och oförglömlig. Vill du skicka presenten direkt till dörren? Det går utmärkt att göra via vår hemsida. Du kan skriva in hennes leveransadress samt också lägga till ett kort med din egen text. Våra paket lämnas utanför dörren och din mamma får ett sms om sin spännande gåva. Vi utlovar garanterad uppskattning.