Därför är personliga presenter bäst

Idag på bloggen som lyfter vi fram fördelarna med att ge bort en personlig present. På TeddyPost producerar vi personliga presenter så självklart tycker vi om dessa väldigt mycket, men nedan har vi listat alla själ till varför du bör ge bort en personlig present.

Känner du igen dig i följande scenario?

  • Du försöker lista ut vad en person vill ha genom att titta runt i olika butiker
  • Du hittar inget lämpligt, allt känns dåligt och fantasilöst?
  • Du blir trött och tar något i farten samt går därifrån
  • Din mottagare öppnar och lägger din present på hög utan större reaktion

En present med namn överraskar alltid

Personliga gåvor fortsätter att öka i popularitet som andel av presentmarknaden – och så med rätta! Även en enkel present kan göras unik genom att bara brodera in ett namn eller ditt egna personliga meddelande. Anledningen är att det i slutändan handlar om att lägga till dina egna känslor i gåvan eller? Genom att göra presenten kan den också anpassa så att det blir en bra present oavsett åldersgrupp. Till exempel, om du ska skicka en nalle med ett personlig meddelande så kan ett litet barn få sin födelsedata, medan exakt samma nalle kan få ett kärleksmeddelande och vips så blir den lämplig till en vuxen som en present till alla hjärtans dag.

Så vad är skälen till att du ska ge bort en personlig present?

Den knyter er samman

Den kanske främsta anledningen till att ge en personlig present är för att knyta samman dig och mottagaren. Bara genom att brodera ett personlig meddelande så blir presenten unik och unika gåvor kommer man ihåg! Dessutom, om man väljer att lägga till sitt eget namn så blir det svårt för mottagaren att glömma vem presenten kom ifrån.

Ansträngningen uppskattas

Det är inte svårare att köpa en personlig present, men genom att lägga till det lilla extra så visar man att man bryr sig och att man tänkt efter. Det uppskattas och mängden kärlek som följer med produkten blir oändligt mycket högre.

Du har full kontroll

Du kan kontrollera presenten till 100%, vilken typ av produkt, färger och meddelande. Den kommer garanterat att passa din mottagare!

Slutligen, undrar du fortfarande om du ska köpa en personliga present? Svaret är JA och missa inte alla spännande produkter som vi har på TeddyPost. Våra mjukisdjur med namn är speciellt uppskattade. Skicka oss gärna ett meddelande om du har några frågor.