Presenter till nyfödda

Personliga Presenter till nyfödda
Ge bort en personlig present till en nyfödd

Välkommen till TeddyPost värld av presenter till nyfödda! Genom att ge bort en födelsegåva med namn så kan din present bli ett minne for livet. Du kan själv välja din egen text som ska bli broderad på alla våra produkter. Alltid snabba leveranser.

Presenttips till nyfödd

På TeddyPost arbetar vi kontinuerligt med att utveckla nya och söta produkter for alla åldrar. På denna sida har vi listat ett litet urval av produkter som kan vara lämpliga som presenttips till nyfödda. Självklart är samtliga av dessa produkter CE-märkta och lämpliga från +0 år.

Presenter till nyfödda med namn

Att ge bort en present med namn kan bli en minnesvärd gåva som mottagen kan behålla resten av livet. Varför inte välja något personligt att brodera, kanske den lilles namn, datum och födelsevikt. Du kan också lägga till ditt namn på vissa produkter for att visa att produkten kommer just från dig som farmor, mormor eller kanske gudmor.

Nallebjörn till nyfödd

När man ska ge bort en nalle till en nyfödd blir det oftast fint att lägga till en födelsetavla där man broderar namn, vikt, födelsedatum samt längd på barnet. Se våra olika alternativ genom att klicka på respektive produkt. En nalle är en utmärkt present till en nyfödd som garanterat kommer att uppskattas.

Skicka present till nyfödd direkt till ett sjukhus

Tillskickad från blommor så är det också inget problem att skicka en present till nyfödd direkt till ett sjukhus.

Välj din egen text!

present till nyfödd med namn
present till nyfödd med namn