Present till nyfödd

Present till nyfödd
Exempel på ett presentpaket till en nyfödd

Upptäck våra personliga presenter till nyfödda. På TeddyPost kan du designa din egen födelsegåva med namn, vikt, längd och datum. Du kan också välja textfärg för att göra din present unik. Alla produkter broderas med omsorg för att du ska bli nöjd med just din beställning. Vi erbjuder alltid snabb produktion och leverans inom 2-4 vardagar om inget annat anges på produktsidan.

MJUKISDJUR

ALLA PRODUKTER PER KATEGORI

FRÅGA OSS OM DU BEHÖVER HJÄLP

Fråga oss om du behöver hjälp

På TeddyPost strävar vi alltid efter att göra just din produkt så fin som möjligt. Om du behöver hjälp att beställa så är det bara att kontakta så hjälper vi dig att beställa just din produkt. 

Hitta presenttips till nyfödd

På TeddyPost arbetar vi kontinuerligt med att utveckla nya och söta produkter for alla åldrar. På denna sida har vi listat ett litet urval av produkter som kan vara lämpliga som presenttips till nyfödda. Självklart är samtliga av dessa produkter CE-märkta och lämpliga från +0 år.

Populära nallar med födelsetavla

En populär present är att ge bort en nalle med födelsetavla där man broderar namn, vikt, födelsedatum samt längd på barnet. Se våra olika alternativ genom att klicka på respektive produkt. En nalle är en utmärkt present till en nyfödd som garanterat kommer att uppskattas.

Skicka present en nyfödd på sjukhus

Till skillnad från blommor så är det också inget problem att skicka en present direkt till ett sjukhus. Det är bara att skriva in sjukhusets namn, patientens namn samt avdelning i kassan när du betalar.

Välj namn att brodera

Present till nyfödd
Exempel på en present till en nyfödd