Kärleksnallar – Tips & Topplista

En värld av kärleksnallar

Idag skriver vi om kärleksnallar på bloggen och vad du ska tänka på när du köper dem. Det finns många alternativ att välja mellan oavsett om du letar efter en söt kärleksnalle att ge personligen eller om du vill skicka en nalle till någon du vill uppvakta.  Vi på TeddyPost kan det här med nallar och vi ska ge oss dina bästa tips.

Först och främst, vill du ge bort en personlig nalle eller vi du skicka en med färdigt budskap. Om du väljer en kärleksnalle med personlig budskap så kan själv välja ditt meddelande som du få broderat. Då är det endast din fantasi som sätter gränsen. Priset är något högre för dessa nallar, men det blir garanterat mer uppskattade. Det andra alternativet är att ge bort en kärleksnalle med färdigt budskap. Om man skickar dessa så bör man dock lägga till ett personligt kort med sin egen text för att göra det lite personligt.

Nedan är ett exempel på en av våra sötaste personlig nallar med hjärtan och egen text. För nallar med färdiga meddelande läs längre ner på sidan.

Kärleksnallar med hjärtan kan göras personliga
Ett exempel på en av TeddyPost personliga kärleksnallar med hjärtan och eget budskap

Om du letar efter kärleksnallar som redan har färdiga budskap så brukar nallar från me to you vara mycket populära. Det kan med fördel skickas tillsammans med ett gratulationskort.

Top 3 kärleksnallar från TeddyPost

Nummer 1

På denna nalle kan man brodera upp till tre rader samt lägga till hjärtan. Denna nalle är perfekt att ge tillsammans med blommor eller bara som den är. Meddelandet bestämmer du själv, så det är bara din kreativitet som sätter gränsen vad som ska stå på den.

Nummer 2

Detta är en liten mindre kärleksnalle. Den har en stickad tröja vilket gör den mycket söt. På den vita stickade tröjan kan man brodera in hjärtan eller ett personligt meddelande. Den är väldigt mjuk kramgo i kroppen vilket alla kärleksnallar från TeddyPost är.

Självklart kan man brodera ett annat meddelande på en nalle som denna, det är upp till dig att bestämma.

Nummer 3

Detta är den minsta kärleksbjörnen med två rader att brodera på. På denna nalle är det bäst att brodera ett kort meddelande så som jag älskar dig eller liknande.

Nallen finns i olika färger, men alla har vita t-shirts som är lämpliga för röd tråd eller någon annan färg som du tycker passar.

Länkar för vidare läsning

Om du vill lära dig mer om kärleksnallar så har vi samlat lite länkar för vidare läsning.

  • Se alla personliga nallar från TeddyPost genom att följa denna länk: Personliga nallar
  • Me to You nallar. Dessa är väldigt söta, men kan ej göras personliga. Se vilka nallar från Me to You som finns på TeddyPost genom att följa denna länk. Vill läsa mer om företaget Me to You och se tillverkarens hemsida läs här Företaget Me to You.
  • Här finns lite mer allmän läsning om nallar och dess historia: Wikipedia nallar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *